DE  ι  FR  ι  NL

Hi-Finity

Hi-Finity - de kozijnloze schuifdeur

Met de nieuwe schuifdeur Hi-Finity komt REYNAERS ideaal tegemoet aan de huidige architecturale trend van de grote raam- en geveloppervlakken. De thermisch gescheiden kozijnprofielen van het systeem worden praktisch volledig in de muur, het plafond en de vloeropbouw ingelaten en zijn dus amper zichtbaar. Bij Hi-Finity zoekt men tevergeefs naar klassieke vleugelprofielen. Zo biedt de nieuwe schuifdeur de hoogste transparantie en ziet ze er licht en elegant uit.

Hi-Finity is verkrijgbaar in twee verschillende series

  • De systeembenaming HFP 147 beschrijft de bouwdiepte van 147 mm die met dubbel isolatieglas (max. 38mm) kan worden uitgevoerd.
  • De systeembenaming HFP 179 beschrijft de bouwdiepte van 179 mm, waarin driedubbel isolatieglas (max. 51 tot 54mm) kan worden geplaatst.

Beide types kunnen in een tweesporige en in een driesporige variant met manuele en motorische bediening worden uitgevoerd. De vleugels kunnen tot 3500 mm hoog worden gebouwd, mits rekening te houden met een maximaal vleugelgewicht van 500 kg.

Hi staat voor:

  • High Insulation – Sterk isolerend
  • High Performance – Hoge kwaliteit
  • High dimensions & weights – Ruime afmetingen en een groot gewicht

(IN)FINITY staat voor

  • Infinite view – Oneindig uitzicht

Hoge energie-efficiëntie

Hi-Finity overtuigt ook op het vlak van energie-efficiëntie. De schuifdeur kan naar behoefte van dubbele of driedubbele beglazing worden voorzien. Met het dubbele isolatieglas bereikt men al een Uw-waarde van 1,3 W/m2k.

Sinds 15.12.2013 mag Hi-Finity HFP 179 met driedubbele beglazing het gerenommeerde Zwitserse MINERGIE-certificaat dragen.

Naargelang de beglazing en de uitvoeringsvariant varieert de bouwdiepte van het systeem van 147 mm tot 282 mm. Teflongecoate dichtingen en een gepatenteerd, zeer nauwkeurig instelbaar profiel aan de stootvlakken van de glaslatten zorgen voor een zeer hoge luchtdichtheid van de constructie. Een ander voordeel is het volledig ingelaten bodemprofiel, waardoor het schuifdeursysteem in alle uitvoeringsvarianten gegarandeerd barrièrevrij is.

Inbraakwerend met een hoog bedieningscomfort

Het hoge ontwerp en het grote comfort worden ook bij de bediening van de schuifdeur Hi-Finity consequent voortgezet. De bedieningsgreep past bijvoorbeeld optimaal bij het moderne ontwerp van het element. Het systeem is inbraakwerend conform weerstandsklasse RC2, maar van de innovatieve afsluittechniek is op het eerste zicht niets te zien. Alle vergrendelingseenheden zijn goed beveiligd bij het bovenste kozijnelement ondergebracht.

Nieuwigheden

Hi-Finity is nu ook als hoekvariant verkrijgbaar, gemotoriseerd of manueel.

Eck-Hi-Finity 01

Eck-Hi-Finity 02

Brochure Hi-Finity Duits Peters Alku-Bau