DE  ι  FR  ι  NL

Garagepoorten

Garagepoorten

De garage vervult heel wat functies. Ze biedt niet alleen de nodige bescherming voor uw eigen wagen, maar dient ook als extra bergruimte. Bovendien beloven automatische garagepoorten een maximum aan comfort. Want het vervelende uit- en instappen om de garagepoort te openen of te sluiten, is met deze comfortabele oplossing verleden tijd.

Sectionale poorten

Sectionale poorten zijn verticaal naar boven openende poorten, waardoor u gegarandeerd elke hoek van uw garage kunt benutten. Zo wint u meer plaats in en voor de garage en wordt de hele doorrit vrijgehouden. Deze poorten passen altijd, of uw garageopening nu rechthoekig of afgeschuind is of een segment- of rondboog heeft. Daarom zijn ze ook geschikt voor modernisering achteraf.

Catalogus Hörmann sectionale poorten

Rolpoorten

Rolpoorten openen zoals sectionale poorten verticaal naar boven. Ze hebben echter als extra voordeel dat ze het plafond vrijhouden. Ze worden standaard met moderne aandrijftechniek uitgerust die onderhoudsvriendelijk en geluidsarm is en de poort tegelijkertijd ontziet. De binnenschakelaar en garageverlichting zijn in de behuizing van de besturing geïntegreerd.

Catalogus Hörmann Roll Matic

Kantelpoorten

Klassieke kantelpoorten combineren kwaliteit en veiligheid. Ze kunnen aan elke architectuur worden aangepast.

Catalogus Hörmann kantelpoorten