DE  ι  FR  ι  NL

Aluminiumramen

Aluminiumramen

Aluminiumramen bieden een hoge stabiliteit, duurzaamheid en hoogwaardigheid. Aluminium is een uitstekende investering die aan de langetermijnvisie van de bouwsector beantwoordt.

Ontwerp:

Pas het ontwerp van uw aluminiumramen aan uw bouwstijl en smaak aan. Een grote verscheidenheid aan kleuren, grepen en beslag staan te uwer beschikking.

Comfort:

  • Helderheid: Een hoog glasaandeel door middel van geringe kozijn-, vleugel- en stijlprofielmaten zorgt voor meer lichtdoorlaatbaarheid en dus meer wooncomfort.
  • Geluidsisolatie, akoestische/thermische isolatie: Geoptimaliseerde dichtingssystemen in het raamprofiel bieden uitstekende akoestische en thermische isolatiewaarden voor een rustige en energie-efficiënte thuis.
  • Individualiteit: L’embarras du choix. Draai-, draaikiep-, kiep-voor-draai, kiep-,  stolp-, pivot- of taatsvleugels voor naar binnen en naar buiten openende draai- en klapvleugels: Pas uw nieuwe ramen individueel aan uw behoeften aan.
  • Bedieningscomfort: Open, sluit en vergrendel uw ramen met een druk op de knop of een externe afstandsbediening.
  • Weerbestendigheid, wind- en slagregendichtheid: Wind- en slagregendichtheid zijn twee belangrijke criteria om de kwaliteits- en comforteigenschappen van een gebouw te bepalen. Aluminiumramen en –deuren zijn in verschillende slagregen- en winddichtheidsklassen verkrijgbaar.
  • Verluchting: Comfort veronderstelt ook een goede verluchting van de ruimtes in een gebouw. Wij bieden u passende oplossingen zonder het esthetische aspect van uw ramen en deuren te beïnvloeden.
  • Onderhoud: Aluminium is praktisch levenslang onderhoudsarm. Door de extreme duurzaamheid van aluminium in combinatie met de uv-bestendige coating zijn aluminiumsystemen erg gemakkelijk te onderhouden.
  • Veiligheid: Aluminiumramen maken inbrekers het leven zuur door hun stabiliteit, verborgen resistente beslag en sluitbewaking.
  • Ecologie: 100 % recycleerbaar & zeer milieuvriendelijk bouwmateriaal

Met al deze eigenschappen gepaard met de technische knowhow van onze fabrikanten kunnen wij u aluminiumramen op het hoogste kwaliteitsniveau garanderen.

Een overzicht van de REYNAERS Aluminiumseries

Ramen

Concept System 77 HI & CS77 HI+

CS77 HI is een sterk isolerend raamsysteem dat aan hogere eisen op het vlak van warmte-isolatie, stabiliteit en veiligheid voldoet. Dit systeem is optimaal geschikt voor driedubbele beglazing.

Het systeem vervult de hoogste Europese normen op het vlak van geluidsisolatie, slagregen- en luchtdichtheid en bijzondere eisen zoals kogelwering en brandveiligheid.

Bovendien vervullen de ramen CS77 de voorwaarden voor inbraakweerstand van verschillende weerstandsklassen (RC2 en RC3), waardoor dit systeem aan uiterst hoge veiligheidsnormen voldoet.

Dit systeem is eveneens in verschillende esthetische profileringen verkrijgbaar, afgestemd op de architecturale trends van vandaag: Functioneel, Renaissance, Softline en Blokramen.

CS77 HI

Reynaers CS77 HICS77 HI+

Reynaers CS77 HI_plus

Flyer CS77 HI & HI+

Concept System 86 HI & CS86 HI+ & CS86 HV

CS 86 HI - is een sterk isolerend systeem voor naar binnen openende ramen dat de hoogste eisen op het vlak van veiligheid en stabiliteit vervult.

Door zijn unieke isolatieconcept biedt het systeem een extreme stabiliteit en een hogere slagregen- en luchtdichtheid en is het perfect geschikt voor driedubbele beglazing.

De warmtedoorgangscoëfficiënt voor dit systeem bedraagt >1,3 W/m²K, waardoor het systeem tot de meest energie-efficiënte systemen op de markt behoort.

Wat de veiligheidsstandaard betreft, voldoet het systeem CS 86-HI eveneens aan de beste voorwaarden voor inbraakweerstand van de weerstandsklassen 2 en 3 en biedt zodoende de hoogste veiligheid.

CS86 HI

Reynaers CS86 HI

CS86 HI+

Reynaers CS86 HI plus

CS86 HV

Reynaers CS86 HV

Flyer CS86 HI, HI+ & HV

Concept System 104

Het Concept Systeem 104 is het nieuwste en meest innovatieve systeem van het merk Reynaers voor naar binnen openende ramen dat meer comfort biedt en het energieverbruik tot een minimum beperkt.

Vernieuwende, gepatenteerde isolatiebruggen zorgen voor hoge isolatiewaarden. Dit garandeert de constante uitstekende kwaliteit van het gemonteerde element, waardoor deze ramen ook geschikt zijn voor plaatsing in passiefhuizen.

CS104

Reynaers CS104 hi_plus

Flyer CS104

Hef- en schuifdeuren

Concept Patio 130 LS

Concept Patio (CP) 130 is een goed isolerend schuif- en hefschuifsysteem dat aan hoge eisen op het vlak van thermische isolatie, stabiliteit en veiligheid voldoet. Deze serie is verkrijgbaar met verschillende openingsmechanismen en een lage drempel voor een gemakkelijkere toegang tot het gebouw.

Een speciaal hoekprofiel creëert open vlakken zonder een vaststaand hoekelement te installeren voor een perfecte en vlotte overgang tussen binnen en buiten.

CP 130 is daarom bijzonder geschikt voor kamers met een mooi uitzicht naar buiten en biedt een esthetisch slanke middensectie. In dit stabiele systeem kan dikker glas met een gewicht van maximaal 300 kg worden geplaatst voor schuiframen en -deuren.

CP 130 LS Monorail

Reynaers CP130 Monorail

CP130 LS Duorail

Reynaers CP130 Duorail

Flyer CP 130

Concept Patio 155 LS/HI Monorail / Duorail / MINERGIE

CP155 is een sterk isolerend schuif- en hefschuifsysteem dat nog grotere glasvlakken en een hoger gebruikscomfort biedt. Deze serie is eveneens als sterk isolerende (HI) uitvoering verkrijgbaar voor nog betere isolatiewaarden, perfect voor lage-energiewoningen.

Een speciale uitvoering van de CP 155 Monorail ontving zelfs het Zwitserse Minergiecertificaat. CP 155 is verkrijgbaar met verschillende openingsmechanismen en een lage drempel voor een gemakkelijkere toegang tot het gebouw. Verschillende opties voor automatische openingsmechanismen garanderen het hoogste bedieningscomfort.

Met het hefschuifsysteem kunnen glazen deuren met uiterst grote afmetingen en een gewicht tot maximaal 400 kg worden vervaardigd. Het biedt daarnaast een esthetisch slanke middensectie. CP 155 vervult bovendien de voorwaarden voor inbraakweerstand van weerstandsklasse 2 en biedt zodoende een door en door veilige oplossing.

CP155 LS/HI Monorail dubbele beglazing

CP155 LS/HI Duorail driedubbele beglazing

CP155 LS/HI Monorail driedubbele beglazing MINERGIE®

Flyer CP 155